Patient cases:
Tandimplantatklink Bagsværd lægger vægt på, at vores patienter har et glad og tilfreds smil, når de forlader kilnikken..


Kirsten Knattrup, Bagsværd:

Patient case - en enkelt tand:

"Jeg fik erstattet en mistet tand med et implantat.
Jeg var noget nervøs før indgrebet, men blev overrasket over, hvor let og smertefrit det forløb. Tandlægen gav mig smertestillende piller med hjem, men dem fik jeg ikke brug for.
Resultatet er jeg ovenud tilfreds med!!"


Flemming Heise Petersen, Greve

Patient case - nye kindtænder:

"Jeg havde været så uheldig at miste 5 små kindtænder, som medførte at jeg vanskeligt kunne tygge. Jeg besluttede at de skulle erstattes med tandimplantater.

Da en sådan behandling jo er ret kostbar, så jeg mig for, og endte herefter på TandlægeCenter Bagsværd´s implantatklinik.

Det har jeg iikke fortrudt. Jeg fik en meget rimelig pris på behandlingen, og forløbet har jeg kun positivt at sige om. Man fornemmer straks, at der er tale om et megete erfarent center med mange års erfaring. Behandlingen helt i top, hele vejen professionel.

Der var ikke de store gener ved indsættelsen, hvor jeg blev grundigt bedøvet. Jeg skulle lige vænne mig til at have tænder igen, men nu tænker jeg overhovedet ikke over, at det ikke er mine egne tænder. Resultatet er flot og velfungerende, og jeg tygger helt perfekt. Jeg kan således kun anbefale stedet til andre".


Tove Øland, 75 år, pensionist

Patient case - tryklåse underkæben:

Løs protese - tandimplantater blev svaret!
"Min løse protese var et mareridt ­ jeg kunne knapt nok spise min mad, og jeg gik og tabte mig. Men 2 tand-implantater med tryklåse løste problemet ­ en sand solstrålehistorie!"

Klik her og læs mere om tandimplantater -

Bagsværd Implantatklinik - Bagsværd Hovedgade 99 - DK-2880 Bagsværd - Telefon 44 98 34 20