Garanti:

Bagsværd Implantatklinik har nogle af branchens bedste garantivilkår:

Der ydes 2 års fuld garanti på selve implantatet (fixturen), forudsætning for garantien er, at de anbefalede kontrolbesøg overholdes. Ved rygning over 10 cigaretter dgl. reduceres garantien med 50% , over 20 cigaretter dgl. bortfalder garantien helt.

På overdele (kroner, broer, proteser) ydes 2 års fuld garanti, og i 3. år 50% garanti.
På knogleopbygninger gives ikke garanti.

Kvalitet:

Vi anvender 4 internationalt godkendte kvalitetssystemer, beskrevet under afsnittet om tandimplantater.

Som udgangspunkt har vi kun 1 kvalitet: den allerbedste ! Vi bestræber os på aldrig at gå på kompromis, og vores holdning er hellere at betale for de bedste materialer og løsninger. Derfor vil du også kunne finde billigere klinikker end vores.

Vor anvendte løsninger udføres kun på udvalgte danske laboratorier, med god kvalitet og godkendte materialevalg. Implantatkroner og broer udformes altid mellem-distance (abutment),

som fastgøres i implantatet, så kronen ikke skrues direkte ned i implantats gevind. Dette medfører en større præcision og styrke. Udenlandsk fremstillede løsninger, som kan være af tvivlsom karakter, anvendes ikke. Alle kroner, broer og abutments indprøves direkte på laboratoriet hvor vore patienter møder op, så beslibning af dine nabotænder og fyldninger ikke er nødvendig, og den justerede krone kan finbrændes i porcelænsovn inden efter justering. Desuden har du mulighed for at kommentere form og farve inden endelig aflevering hos tandlægen.

Klinikkens holdning til implantatbehandling er ret konservative. Vi har et meget stort erfaringsgrundlag, og følger udvikling, videreuddannelse og forskning nøje. Vi overlader imidlertid til andre at eksperimentere, og foretager kun selv behandlinger vi er 100% sikre på fungerer godt for os og vore patienter. Fra sidelinien følger vi udviklingen, og når vi mener at nyt tiltag er tilpas sikre og veldokumenterede, ændrer vi vores praksis. Ikke før.

Som en del af et stort, lokalt tandlægecenter lever vi af vores gode omdømme blandt vore mange lokale, faste kunder. Dette betyder for dig at vi også kan garantere dig en langsigtet opfølgning og vished for din implantatløsning, hvis noget om nogle år skal repareres, udbygges eller evt ombygges. En tryghed du ikke vil finde i udlandet, og heller ikke altid på centrale henvisningsklinikker, som nok vil tilbyde dig en god implantatoperation, men ikke altid har den samme interesse i dine tænder på langt sigt.

Bagsværd Implantatklinik - Bagsværd Hovedgade 99 - DK-2880 Bagsværd - Telefon 44 98 34 20